maanantai 1. elokuuta 2016

YMPÄRISTÖ- JA LUONNONSUOJELU

AURINKOVOIMA PÄÄKÄYTTÖENERGIAKSI

SÄHKÖAUTO KAUPUNKEIHIN , BENSAMOOTTORIT KAUKOLIIKENTEESEEN
hybridiauton kautta uuteen aikakauteen

ÖLJYVARAT  loppuvat muutamien vuosikymmenten kuluessa jolloin suuret kansainväliset öljy-yhtiöt joutuvat jokatapauksessa muuttamaan toimialaansa. Olisi yleisluonteisesti järkeenkäypää, että nämä liikejätit alkaisivat jo hyvissä ajoin varautumaan asiaan ja muuttamaan ja laajentamaan toimialaansa.


Sosiaalinen Edistyspuolue tarjoaa energiayhtiöille ja öljyntuottajille mukaantuloa kehittämään akkuteollisuutta sekä ottamaan osaa sähköautoverkkojen latausjärjestelmien luomiseksi kaupunkeihin siten, että pyrkimyksenä olisi autoilutapa jossa kaikki kaupunkiajo tapahtuisi sähkömoottorilla ja vasta kaukomatkoille vaihdettaisiin  bensamoottori päälle. Tämä tarkoittaa voimakasta satsaamista ns. hybridiauton edistämiseksi. nykyisin halvin malli maksaa suunnilleen 30 000 euroa, hinta on saatava sarjatuotannolla tavallisen auton tasalle lähivuosina.

Aurinkovoimaa tulee voimakkaasti lisätä suomessa ja koko maailman energiatuotannossa, ja siihen liittyen tuulivoimaa ja vesivoimaa tulee myös merkittävästi lisätä koska näiden teknologinen hyötysuhdekin on parantunut vuosien saatossa.

Atomivoima on väistyvä asia, mutta nykyiset voimalat tulee loppuunkäyttää siirtymävaiheessa pois atomivoimasta, jotta siirtyminen olisi konkreettisesti toteuttavissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti