maanantai 1. elokuuta 2016

EDISTYKSELLISET PALKANSAAJAT- liike

 UUDISTUSTEN KÄYTÄNNÖN TEKIJÄT OVAT TYÖPAIKOILLA

ME suomalaiset palkansaajat kuulumme erilaisiin ammattiliittoihin jotka hoitavat edunvalvontaa työpaikoilla ja nämä vanhat kunnon liitot ovat erittäin tärkeitä ja ensisijaisen tärkeitä suomalaiset työn puolustajia. Sosiaalinen edistyspuolue lähtee siitä liikkeelle, että työmarkkinoilla on oltava kunnolliset- mutta myös joustoa antavat  pelisäännöt, jotka muokkaantuvat sekä työntekijän että työnantajan yhteisten etujen mukaan.

Liitot ovat usein niin tiukasti tekemisen parissa ja itse asian äärellä, että niillä ei ole aina riittävästi aikaa  eikä edes resurssejakaan jatkuvasti huomioda jäsenkenttänsä ehdotuksia siitä, kuinka asioita pitäisi  jatkossa edistää. Pelkkä työpaikan edunvalvontatyö vaatii liitoilta niin paljon, että  isompien muutosten eteenpäinviemiseksi liitot tarvitsevat suoraan työpaikoilla hyviä yhteistyökumppaneita ja laajaa yhteistyötä, jotta asioita voidaan viedä laajemmin eteenpäin palkansaajien näkökulmasta.

Me eri liittojen jäsenet suomessa olemme siksi perustaneet vapaamuotoisen neuvotteluryhmän EDISTYKSELLISET PALKANSAAJAT - liikkeen, joka avustaa ammattiliittojen työtä pitämällä kaikkien liittojen jäsenten välillä julkisia neuvottelutilaisuuksia, joissa pohditaan ajankohtaisia asioita ja toimitetaan yhteisiä  ehdotuksia ja esityksiä kaikkien liittojen käyttöön ja käsiteltäväksi.


Toimintamalli yhdistää eri liittojen työväkeä ja auttaa koko AY-liikettä toimimaan laajemmin ja paremmin.

Yhteyttä : Puheenjohtaja Martti J. Nykänen, EPL  puh 041-4844297

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti